image description
nonstop systems - Herning

Så var det tid til skiftedag!

Af Benny Rix, IT projektleder, Roskilde Kommune

I forbindelse med kommunalreformen, udskiftede Roskilde Kommune ca. 5.100 pcer. Disse maskiner var, ca. 5 år senere, igen modne til en udskiftning samt en software opgradering.

For at anvende ressourcerne i kommunens IT afdeling bedst muligt og belaste brugerne mindst muligt, ønskede vi at den praktiske del af arbejdet, samt en del af logistikken, skulle ske i samarbejde med en professionel og erfaren leverandør. Leverandøren skulle primært tage sig af udpakning, nummerering, bios setup, fysisk levering og opstilling af de nye maskiner. Og i samme åndedrag ordne nedtagning, sikker sletning og bortskaffelse/salg af den gamle maskine. Når den nye maskine var sat op og tilsluttet, ville medarbejdere fra egen IT afdeling foretage installationen af bl.a. nyt styresystem, ny officepakke samt faglige programmer over netværket.

I evalueringen, efter de relevante leverandører havde dokumenteret og præsenteret deres bud på løsning af opgaven, stod det ganske klart, at nonstop var skarpest i forhold til både forståelse af opgaven, dens indhold samt evnen til at fokusere på at løse præcis de opgaver vi havde behov for.

Maskinerne blev, af hensyn til den løbende drift, udskiftet over en periode på ca. 7 måneder og undervejs indgik der ligeledes enkelte udskiftninger af op imod 700 maskiner, henover weekender.

Hele øvelsen blev gennemført præcis så professionelt og gnidningsfrit som nonstop havde stillet os i udsigt. Alle medarbejdere repræsenterer firmaet på en måde, så vi som kunde hver gang vi er i kontakt med dem, oplever en venlig, fagligt dygtig og positiv tilgang til løsning af opgaverne.

Det nuværende og fortsatte samarbejde med nonstop efterlader os til stadighed med en god mavefornemmelse.

Detaljeret
planlægning

Økonomiske
besparelser

Højt
serviceniveau

Problemfri hverdag
og rolig nattesøvn