image description
nonstop systems - Herning

nonstop vinder på erfaringen – hver gang...

Af Torsten Schack Jensen, Controller, Nykredit

Vi har arbejdet sammen med nonstop i en årrække, og det er der en god grund til. I Nykredit har vi 60-70 afdelinger over hele landet, og de skal jævnligt serviceres med nyt IT-udstyr af en professionel partner, der ved, hvad han har med at gøre. Derfor har vi brugt og bruger nonstop til PC-installering, klargøring af computere og levering af medarbejder PC'ere.  Vi er nemlig slet ikke gearet til så stor en opgave selv.

Nonstop er blevet en fast samarbejdspartner. Al udskiftning på over 20 computere tager nonstop sig af. Når vi f.eks. har en opgave med udskiftning af 1500 computere eller levering af 3000 medarbejder PC'ere, er det godt at have nonstop ved sin side. De er gode til logistikken. Og så er de meget effektive og kan virkelig få kørt nogle PC'ere udover rampen, når computerne klargøres med operativsystemer, programmer og standardsystemer og gøres fri for al emballage i nonstops klargøringscenter.

Vi lægger stor vægt på, at vores samarbejdspartnere er nemme at omgås. Når vi sender leverandører ud til vores arbejdspladser og hjem til folk privat, når de skal have leveret en medarbejder PC, er det utrolig vigtigt, at det er folk, der er hjælpsomme og venlige. Og det er de alle i nonstop – lige meget hvem man får fat i.

Vi har tidligere brugt andre leverandører til IT-installering og levering, men aldrig med samme succes. Der vil jo uvilkårligt opstå problemer i forbindelse med så store udrulningsprojekter – nogle af vores medarbejdere er på ferie, andre har sagt op eller skiftet adresse. Her er nonstop superhurtige til at tilpasse sig situationen og løse problemerne. Da en medarbejder havde haft indbrud og fået stjålet sin nye medarbejder PC, dukkede nonstop op dagen efter med en klargjort computer. Serviceniveauet er altid helt i top.

For nonstop er det en mærkesag at gribe så lidt ind i vores hverdag som muligt. De kommer ved 3-tiden på vores arbejdspladser og arbejder om aftenen og i weekenden. Da nogle af vores nye computere lugtede, tog nonstop dem med hjem til deres center, hvor de fik lov at dampe af til glæde for Nykreditmedarbejderne, men til stor gene for nonstop, som måtte kæmpe med lugten i flere dage.

nonstop giver altid konkurrencedygtige tilbud, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Vi kunne måske spare en halvtredser ved at anvende andre leverandører,  men nonstop vinder på erfaringen hver gang. Der er ikke noget, der kan overraske dem. De kender proceduren ud og ind og kender alle vores centre.

Detaljeret
planlægning

Økonomiske
besparelser

Højt
serviceniveau

Problemfri hverdag
og rolig nattesøvn