image description
nonstop systems - Herning

Velkommen på forsiden–nej tak

Af Anders Paarup, Skole IT-konsulent, Herning Kommune

For Herning Kommune er datasikkerhed af højeste vigtighed. Vores største skræk er, at personfølsomme data ender de forkerte steder, og vi havner i en"Velkommen på forsiden-historie", som det er sket i andre kommuner. Så da vi skulle vælge en ekstern leverandør til afskaffelse af udfaset IT-udstyr på skoleområdet, vejede nonstops sikkerhedscertificering tungt.

Vi har lavet en aftale med nonstop om, at de skal hente det brugte IT-udstyr og sørge for sikker datasletning og videresalg. Efter kommunesammenlægningen er kælderrummene ved at være godt fyldt op, og på skoleområdet planlægger vi udskiftning af ca. 1000 bærbare computere. Udskiftningen begyndte så småt efter sommerferien, og den afsluttes i det nye år.

Vi fik varmt anbefalet nonstop af én af vores leverandører, da vi overvejede, hvad vi dog skulle gøre ved alle de kære brugte bærbare computere. Førhen indgik computerafhentningen i et beskæftigelsesprojekt i Herning Kommune, som blev lukket ned. Så vi var på udkig efter en ekstern leverandør, der kunne garantere datasikkerheden.

Det foregår sådan, at vi ringer til nonstop,  når vi har en mængde computere, der skal afhentes. Så stiller de med 3 mand i løbet af 20 minutter. De tager sig af IT-udstyret, og vi sover trygt om natten. De er altid flinke og meget imødekommende.

Nonstop er et yderst professionelt firma, som er ekspert i logistik. Desuden er der god økonomi i at lade nonstop tage sig af denne opgave, frem for at vi selv skulle gøre det. Så kunne jeg køre rundt i ugevis i kommunen og afhente computerne og ikke have tid til at passe mit egentlige arbejde.

Vi vil helt sikkert bruge nonstop igen til den praktiske håndtering af IT-udstyr. Vi planlægger allerede en større installeringsopgave, hvor udfaset udstyr afhentes og nyt sættes op.

Detaljeret
planlægning

Økonomiske
besparelser

Højt
serviceniveau

Problemfri hverdag
og rolig nattesøvn