image description
opsætning af pc

Praktisk håndtering af IT-udstyr

Når du skal have nyt IT-udstyr installeret, er der mange ting, der skal planlægges for at sikre et godt resultat. Logistikken skal med andre ord være helt på plads, når det drejer sig om nedtagning, registrering, datasletning, installation, udskiftning og emballagehåndtering for blot at nævne nogle få brikker i det store puslespil.

Vi har her i huset udviklet planlægnings- og styringssystemer, så alle brikker falder på rette plads - hver gang. Vi starter med at forberede IT-udstyret hos os inden selve installeringen hos dig for at optimere processen. Jo mere vi kan klare i vores eget center, desto mindre forstyrrer vi hos dig.

Når IT-udstyret er blevet forberedt, er vi klar til selve udskiftningen og nedtagningen af det udtjente udstyr. Vi tilbyder at fjerne det gamle IT-udstyr og slette data, så udstyret enten kan genbruges eller skrottes efter gældende nationale miljøforskrifter. Hvis du ønsker det, sørger vi for at donere det gamle udstyr til et godt formål eller videresælge udstyret for dig.

Detaljeret
planlægning

Økonomiske
besparelser

Højt
serviceniveau

Problemfri hverdag
og rolig nattesøvn