image description
opsætning af pc

DATASLETNING – MED SOFTWARE Eller MakULERING

Når udtjent IT-udstyr skal udskiftes skal man altid sikre sig at databærende enheder som smartphones, tablets, bærbare, stationære maskiner, Server og ikke mindst databånd, USB penne og andre lagringsmedier som er databærende håndteres og behandles korrekt og sikre sig, at der foretages sikker datasletning med godkendt software der kan dokumentere at data er slettet, før end eventuelt videresalg eller destruktion foretages. Vi har derfor specialiseret os i at slette data, så du ikke behøver at bekymre dig om sikkerheden vi har løsningen til alle jeres slettebehov. Datasletning kan både foregå i vores eget klargøringscenter og hos dig. Så overlad trygt datasletningen til os...

Datasletning med software

Det er ofte en stor udfordring for virksomheder med følsomme data at skille sig af med udtjent IT-udstyr. Derfor er det afgørende, at du vælge en IT-partner, der kan sikre, at virksomheds- og personfølsomme data er korrekt slettet. Vi har mange års erfaring med datasletning, og har udviklet specialværktøjer og dokumentation til processen.

nonstop tilbyder datasletning og recyling som en selvstændigt service, men sletningen kan også foretages som et produkt i en samlet IT-pakke. nonstop tilbyder to forskellige datasletningsmetoder - softwaremæssig datasletning hvor databærende medier kan genbruges og fysisk destruktion hvor de databærende medier makuleres.

Ved datasletning med software er det ikke nok, at den benyttede software kan overskrive harddisken flere gange. Det er meget vigtigt, at softwaren adresserer hele harddisken, inklusiv områder som PC'ens BIOS ikke normalt tillader bliver slettet. nonstop anvender derfor IBAS ExpertEraser/Blancco som er fuld certificeret til datasletning, og lever op til både de amerikanske og europæiske standarder, yderligere anbefales og benyttes IBAS ExpertEraser/Blancco blandt andet af:

  • NATO – Den Nordatlantiske Traktakts Organisation
  • DoD – USA's forsvarsministerium
  • NSTL – National Security Testing Lab
  • TÜV – Rheinland
  • CESG – Communications Electronic Security Group
  • INFOSEC – DIPCOG (The Defence INFOSEC Product Co-Operation Group) i Storbritannien
  • AIVD – Hollands nationale kommunikationssikkerhedsagentur
  • NSM – Norges nationale sikkerhedsmyndighed
  • AWB – Polens interne sikkerhedsagentur
  • RITEA – Blancco er certificeret af RITEA i Japan (Refurbished information Technology Equipment Association)

FYSISK MAKULERING

I situationer hvor der ikke kan generes rapport som dokumentation på at mediet er slettet korrekt, foretages makulering af mediet, makulering indebærer, at harddisken, databånd, mobiltelefon, eller hvilket som helst databærende medie makuleres i vores egen speciel udviklede maskiner.

I begge former for datasletning foretages proceduren af vores specialuddannede og sikkerhedsgodkendte medarbejdere, og der leveres fyldestgørende dokumentation på registrering samt behandling af det udtjente IT udstyr, hvis opgaven skal gennemføres på nonstops konfigurationscenter, henter vi selvfølgelig udstyret.

Detaljeret
planlægning

Økonomiske
besparelser

Højt
serviceniveau

Problemfri hverdag
og rolig nattesøvn