image description
Din professionelle IT partner

SÅDAN ARBEJDER VI

nonstop er en uafhængig virksomhed og kan samarbejde med alle virksomheder og offentlige institutioner, der har behov for en erfaren og professionel partner. Vi samarbejder med en lang række forskellige IT-producenter og IT-forhandlere, der kan tilbyde deres kunder kvalitetsprodukter. Vores mål er nemlig altid at opnå det bedste resultat for dig!

VORES STYRKE

Vores styrke ligger i de tværgående kompetencer. Vi kan samarbejde med flere forskellige aktører i projektet, vi kan rådgive og vejlede om, hvordan den praktiske håndtering udføres bedst muligt – både med hensyn til økonomi, tid og effektivitet – og stå for udførelsen.

OPTIMERING

Det resulterer i en optimering af alle processer, så fejlmuligheder og omkostninger minimeres.
Vores arbejdsform giver med andre ord dig et overblik, stram styring af dit projekt og en garanti for, at IT-projektet implementeres til tiden og til prisen.

Det gamle mundheld, at "øvelse gør mester", gælder stadig. Med mere end 500.000 installationer øver vi os ikke mere; vi garanterer i stedet, at projekterne forløber problemfrit. Vi er ikke bange for at udstede denne garanti, da vi igennem mange år har udviklet rutiner, systemer og en arbejdsmodel, der sikrer det bedste resultat.

Detaljeret
planlægning

Økonomiske
besparelser

Højt
serviceniveau

Problemfri hverdag
og rolig nattesøvn