image description
IT speciale og IT opsætning

Om os

nonstop er en uafhængig virksomhed og kan samarbejde med alle virksomheder og offentlige institutioner, der har behov for en erfaren og professionel partner. Vi samarbejder med en lang række forskellige IT-producenter og IT-forhandlere, der kan tilbyde deres kunder kvalitetsprodukter. Vores mål er nemlig altid at opnå det bedste resultat for dig!

VORES STYRKE

nonstop er en virksomhed, der er specialiseret i praktisk håndtering af IT– både for private og offentlige virksomheder. Vi planlægger og styrer hele opsætningen, ligesom vi kan stå for projektledelsen og koordineringen i forhold til alle de medvirkende i håndteringen. Hermed sikres den mest optimale helhedsløsning - effektivt og uden problemer for dig - uanset hvilken IT-leverandør du køber dine produkter af.

OPTIMERING

Det handler nemlig om meget mere end blot at opsætte nye PC'ere. Vi tænker løsningerne helt igennem, sørger for optimal planlægning, tager højde for alle udfordringer og tester og sikrer en effektiv og problemfri installering, så forstyrrelsen på din arbejdsplads bliver minimal. Det giver også den bedste økonomi for dig.

DET RIGTIGE VALG

Vi er afhængige af et frugtbart samspil med den virksomhed, vi udfører den praktiske håndtering for. Samtidigt bidrager vi med vores mangeårige erfaring til effektiv og kvalificeret sparring og råd og vejledning, så håndteringen kommer til at foregå optimalt på alle fronter. Vores erfaring kommer fra mere end 1.000.000 installationer og opsætninger.

Detaljeret
planlægning

Økonomiske
besparelser

Højt
serviceniveau

Problemfri hverdag
og rolig nattesøvn