image description
IT speciale og IT opsætning

Historie

nonstop startede med at udvikle softwarepakker til informationsstyring og står i dag for den samlede IT-implementerings opgaver hos både offentlige og private virksomheder. Med kundernes behov som ledetråd går nonstop forrest i udviklingen og har etableret sig som en specialiseret og viden baseret virksomhed med stor erfaring i projektstyring, udrulninger og installation af IT udstyr. Og den dynamiske tilpasning til kundernes behov er vores leveregel nummer 1.

nonstop´s historie startede tilbage i 1987 med udvikling af software. nonstop Systems ApS blev født som et selvstændigt selskab med implementering af IT som kerneydelse i 1999. Denne specialisering førte til, at vi i 2001 blev klassificeret til at udføre hemmelige opgaver, som er underlagt statsministeriets cirkulære af 1. december 2001.

I dag arbejder vi hele tiden på at holde os ajour med de seneste tendenser på IT-området, så vi kan kalde os for de førende trendsætter i branchen. Vi er vores ansvar bevidst og sørger derfor altid for at være på forkant med udviklingen og levere mere end forventet.

For kun gennem en fremadrettet, udviklingsorienteret tankegang, vilje til konstant at tilegne os ny viden og lytte, bliver vi vores kunders troværdige, mest kvalificerede og foretrukne samarbejdspartner.

Detaljeret
planlægning

Økonomiske
besparelser

Højt
serviceniveau

Problemfri hverdag
og rolig nattesøvn